Lansare… gălăgioasă: „Ham-Ham, Miau-Miau şi semnele de circulaţie”

Lansare… gălăgioasă: „Ham-Ham, Miau-Miau şi semnele de circulaţie”

Timp de citire: un minut
Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Economico-Socială a judeţului Hunedoara organizează vineri, 17 martie 2017, ora 1100, la Parcul de Afaceri Simeria, Sala de conferinţe, o întâlnire cu actriţa Isabela Haşa care, de această dată, în ipostază de poetă, îşi va lansa placheta de poezie pentru copii intitulată „Ham-Ham, Miau-Miau şi semnele de circulaţie”. 
Este o cărticică scrisă special pentru copii, un dialog între doi mici protagonişti – Mara şi Dănuţ – care poartă un dialog vioi pe tema semnelor de circulaţie, în compania prietenilor lor, un motan şi un căţel. Cartea este dedicată copiilor, este scrisă cu afecţiune şi dragoste pentru cei mai tineri cititori, într-un stil agreabil. Prin joc, prin întrebări aparent inocente, copiii învaţă semnele de circulaţie, semne cu care e bine să se familiarizeze de la cea mai fragedă vârstă. Desenele de pe ultimele pagini ale cărţii urmează să fie colorate de către copii, ceea ce face această plachetă cu atât mai atractivă.
Lansarea va fi urmată de un moment artistic, „Bunica şi extraterestrul”, o comedie muzicală pentru copii, oferită de actriţele Isabela şi Mara Haşa din Deva.
Ioan Sebastian BARA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii