La Zilele Uricaniului / 21 de artiști și trupe 

La Zilele Uricaniului / 21 de artiști și trupe 

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

„Zilele Orașului Uricani” reprezintă unul dintre cele mai așteptate evenimente ale comunității. Pentru divertismentul uricănenilor, de obicei primarul Dănuț Buhăescu nu se uită la bani, ci dă oricât să iasă bine. Însă anul acesta a fost mai cumpătat. 

La „Zilele Orașului Uricani” au fost invitați 21 de artiști și trupe, multe nume locale. Vedeta serii de sâmbătă va fi Alex Velea, iar duminică va cânta Carmen Șerban.
Vineri, 25 august, între orele 18:00- 24:00, se va cânta muzică populară și de petrecere. Seara zilei de sâmbătă este dedicată publicului tânăr, iar duminică Uricaniul va răsuna din nou de muzica de petrecere.
„Zilele Orașului Uricani” sunt motiv de bucurie și datorită faptului că Primăria Uricani organizează jocuri și compe­tiții pentru toți cetățenii.
Primăria a achiziționat pentru premierea câștigătorilor la competițiile sportive: cupe, diplome, insigne 3D. De asemenea, câștigătorii se vor bucura și de premii în bani.
Zeci de uricăneni se înscriu anual la aceste competiții și sunt fericiți când li se recunosc public aptitudinile sportive.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii