La Vulcan / Voicu așteaptă meseriașii la stadion

La Vulcan / Voicu așteaptă meseriașii la stadion

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Antrenorul Dan Voicu spune că lucrările de modernizare la stadionul din Vulcan se mișcă cu încetinitorul.

Mai exact, modernizarea vestiarelor este îngreunată de faptul că nu sunt meseriași. „Conducătorii clubului au făcut tot ceea ce a depins de ei. Acum așteptăm ca Primăria Vulcan să ne trimită măcar doi meseriași zilnic”, a spus Dan Voicu, antrenorul lui CSM Vulcan.
Insistent în solicitările sale, antrenorul Dan Voicu se poate bucura de noi condiţii pentru elevii săi. Spunem acest lucru deoarece de mai multe zile, profitându-se de perioada de întrerupere a campionatului, conducerea clubului cu nume istoric, Mihai viteazu, a luat decizia de a face câteva modernizări la vestiarele de la stadion.
„Le pregătim cum se cuvine. Facem baie separat pentru arbitri. Punem faianţă. Facem totul aşa cum trebuie. Mă bucur că, în sfârşit, conducătorii m-au auzit şi fac ceva la stadion. Aşa că atunci când e de laudă îi laud, când e de criticat îi critic. Partea proastă este că din acest motiv la stadion nu putem face decât două antrenamente. Jucătorii fac baie acasă, iar alte două antrenamente le transformăm în jocuri la sintetic. Vă daţi seama că din acest motiv nu putem fi la capacitatea maximă“, declarat Dan Voicu.
Voicu a mai spus că are acum la Vulcan un teren de joc excelent.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii