Vulcan. Pasagerul a luat bătaie şi în contul şoferului

Vulcan. Pasagerul a luat bătaie şi în contul şoferului

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Un tânăr de nouăsprezece ani din Vulcan a dat bir cu fugiţii după ce a lovit-o cu maşina pe o fetiţă din Vulcan. Accidentul s-a petrecut în seara zilei de sâmbătă, 4 iulie, pe strada Şt.O. Iosif din cartierul Micro 3B „Dallas”.

Tipul aflat

la volanul unui Opel Vectra cu număr de înmatriculare italian a dat în marşarier pe trotuarul din faţa blocului nr.7. O manevră pentru care nu s-a asigurat înainte ca s-o facă, aşa că a lovit-o pe o fată de doisprezece ani care se juca. Fetiţa a fost după la spitalul petroşenean şi, din fericire, nu a trebuit să fie internată. A scăpat cu câteva excoriaţii şi cu multă spaimă, desigur.

Şoferul a scăpat,

însă, doar fugind de la locul faptei. Bărbatul cu care era în maşină a luat bătaie şi pentru el. Se strânsese lume ca la nedeie şi doar intervenţia poliţiştilor l-a scos viu din pumnii celor care-l luaseră la căpăcit. Tânărul fugar care fusese la volan e un client mai vechi al lui Mihai Papuc, şeful de la Rutiera din Vulcan. Nu are permis de conducere, dar are dosar penal pentru că a mai fost oprit fiind la volan. Dosarul penal care i s-a întocmit sâmbătă cuprinde, pe lângă comiterea din nou a aceleiaşi infracţiuni, şi acuzaţiile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. În plus, poliţiştii vulcăneni au cerut INTERPOL-ului să facă verificări în privinţa autoturismului înmatriculat în Italia.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii