La Vulcan / Început promiţător în privinţa deszăpezirii

La Vulcan / Început promiţător în privinţa deszăpezirii

Timp de citire: un minut
Autoritatea publică vulcăneană şi societatea căreia i-a fost atribuită activitatea de deszăpezire nu au fost prinse pe picior greşit de primul val de ninsoare abătut asupra municipiului.
Nu se făcuse încă
ziuă când utilajele de deszăpezire au început să patruleze nu doar pe străzi, ci şi pe aleile dintre blocuri. Apoi, un pic mai târziu, în peisajul de iarnă deja instalat a intrat şi dispozitivul de lucrători ai SC Pregoterm, care au schimbat măturile cu lopeţile de lemn. S-a circulat şi se circulă fără probleme nu doar pe bulevard, ci şi pe arterele mărginaşe.
Pe bune,
am rămas mirat când, urcând la pas pe strada Morii, m-am întâlnit cu un utilaj de deszăpezire care venea la vale. Dar oare de ce nu o fi acţionat şi pe Bazinului? m-am întrebat câteva minute mai târziu. În fine, poate că a revenit după aceea. Posibil. Neapărat de precizat că nu a fost uitat nici cartierul Dallas. Cum a fost ieri şi cum bănuiesc că va fi şi în continuare, autovehiculele urcă lejer pe asfaltul nou aşternut pe strada Traian, de la Lampa de la Brazi în sus. Şi nu au cum să se împotmolească nici pe aleile dintre blocuri, fiindcă peste tot zăpada a fost îndepărtată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii