La Vulcan, în condițiile în care se vorbește despre înlocuirea viceprimarului, Sorin...

La Vulcan, în condițiile în care se vorbește despre înlocuirea viceprimarului, Sorin Rosmenteniuc nu se arată interesat de funcția administrativă a lui Cristian Merișanu

Timp de citire: un minut

În ciuda apelurilor la coeziune, a pupăturilor cu care ambele tabere pesediste, a lui Ile și a lui Coltescu, au ștampilat obrajii lui Laurențiu Nistor, organizația PSD Vulcan e departe de unitatea, colaborarea și de fraternitatea la care a îndemnat primul pesedist al județului Hunedoara.

Chiar dacă nu mai

președinte, numai naivii au putut crede că Marin Coltescu nu va mai fi pe mai departe ceea ce a fost. Pesedist adevărat, iar nu făcut, omul arată că puterea lui politică nu s-a diminuat, deși, din președinte de organizație municipală, a ajuns simplu membru PSD. Iar ceea ce urmează să se petreacă în cursul acestei luni, cel mai probabil, este dovada că Marin Coltescu este viu din punct de vedere politic mai are cuvânt în partid.

Posibila schimbare a lui

Cristian Merișanu din funcția de viceprimar nu a fost pusă în discuție de azi sau de ieri. Ideea s-a conturat în mintea ascuțită a câtorva imediat după adunarea generală de dare de seamă și alegeri a organizației municipale pesediste vulcănene. Materializarea ei urmează să facă pace între cele două tabere, spun surse apropiate fenomenului, iar primarul Gheorghe Ile s-ar arăta dispus la aceasta. Nu doar consilierii pesediștii ar vota, la o adică, un proiect de hotărâre care ar viza schimbarea lui Merișanu. O mână de ajutor ar putea veni și de la liberali și, eventual,

chiar de la singurul ales local pepedist. O socoteală simplă făcută pe degetele ambelor mâini arată că s-ar aduna voturile necesare acestui demers.

În oraș se vorbește

că numele celui care ar urma să-l înlocuiască pe Cristian Merișanu ar fi cel al consilierului local PSD Sorin Dănuț Rosmenteniuc. Întrebat de către ZVJ dacă zvonul se confirmă, acesta a negat categoric. “Deocamdată sunt inginer, lucrez în conducerea CEH, am afacerea mea, așa că nu sunt deloc atras de vreo funcție înaltă în administrația publică locală, a declarat Rosmenteniuc. Mai este vreme pentru asta, eventual după ce voi ieși la pensie!”.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii