La Vulcan, după ani şi ani, / Utilajele de deszăpezire au ajuns...

La Vulcan, după ani şi ani, / Utilajele de deszăpezire au ajuns şi pe strada Valea Arsului

Timp de citire: un minut
Şi înainte de Crăciun, dar şi după, activitatea de deszăpezire din Vulcan a fost una ireproşabilă. Operaţiunea a decurs, parcă, mai bine decât în iernile trecute, iar rezultatele ei au fost vizibile la tot pasul. Adică pe toate străzile şi străduţele.
Acest lucru
demonstrează că, la nivelul de conducere al SC Pregoterm SA Vulcan, totul a fost gândit şi planificat încă dinainte de a cădea prima zăpadă. Utilajele de deszăpezire ies la lucru la ora când mulţi dintre noi au somnul cel mai dulce şi pot fi văzute făcând treabă şi în timpul zilei. Nici măturătorii care, iarna, se „înarmează” cu lopeţi de lemn şi unelte de spart gheaţa nu stau degeaba. Ei pot fi văzuţi, lucrând câte doi, la curăţirea trotuarelor care ţin de domeniul public.
Conform prognozelor meteo,
vremea se va răci pe mai departe, fiind posibile şi alte căderi de precipitaţii sub formă de ninsoare. Cu alte cuvinte, nu vom duce lipsă de zăpadă, dar vulcănenii pot să stea liniştiţi. Drumurile vor fi deszăpezite. Nu mai departe, chiar şi pe strada Valea Arsului a trecut utilajul cu lama şi a ras zăpada strânsă în gropile care împânzesc drumul. Este prima dată, după ani şi ani, când se întâmplă asta, am aflat de pe postarea de pe Facebook a doamnei Alina Anamaria Cîrstoiu, fost consilier local. Iar dacă uimirea dumneaei a fost pe măsură, atunci musa-i s-o credem!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii