La Vulcan, de sărbători, / Ile vrea să i se vadă şi...

La Vulcan, de sărbători, / Ile vrea să i se vadă şi noaptea locul de muncă

Timp de citire: un minut
Sâmbătă seara,  pe bulevardul vulcănean s-a dat drumul luminatului de sărbătoare. Înainte cu câteva zile s-a montat bradul-schelet, plin cu beculeţe, în mijlocul giratoriului de la CAP, iar vineri muncitorii care au făcut asta se căţărau pe clădirea primăriei.
Pentru prima
dată de când e ea acolo, aceasta are propriul aranjament de iluminat de sărbători. Practic, pereţii exteriori sunt acoperiţi cu perdele de beculeţe. Prima porţiune din corpul clădirii care a beneficiat de tratament a fost cea în care se află biroul primarului Gheorghe Ile.
S-a mers mai greu,
fiindcă autospeciala cu nacelă trebuia dusă cât mai aproape de perete. Or, trotuarul de lângă clădire fiind destul de îngust, a trebui ca mai întâi să fie demontate băncile. De fapt, un prim incident s-a şi petrecut. Pentru că maşina nu ştie să păşească peste, ci doar să calce, atunci când a fost dusă spre zona în care se află şi balconul primarului, autospeciala a deranjat de la locul lor treptele din partea vestică. Aceleaşi care, îmi amintesc foarte bine, mai demult, au stat prăvălite până ce la ziar s-a scris de boala lor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii