La Vulcan / Campionii apar unul după altul

La Vulcan / Campionii apar unul după altul

Timp de citire: un minut
Vulcanul mai are un tânăr încununat de curând cu un titlu la un campionat european. Băiatul are 15 ani şi este elev în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu”.
diploma3Dan Robert, component
al CS Fujin Vulcan, club al cărui antrenor este prof. Florin Mârza, a fost inclus în lotul naţional de wushu al României care a participat la Campionatul European de Wushu, desfăşurat la Moscova în decada a doua a acestei luni.
Lotul s-a reîntors
în ţară la 21 mai. Vulcăneanul Dan Robert Alexandru, aşteptat la Otopeni de către antrenorul său, a venit de la Moscova cu medalia de argint şi titlul de Vicecampion European de Wushu. Fapt care, pentru clubul sportiv în care el activează, înseamnă o a doua performanţă internaţională repurtată în acest an. Lucru posibil, după cum a mărturisit prof. Florin Mârza, doar cu sprijinul financiar oferit cu generozitate de către domnul Nick, patronul SC NYK&MEDA COMPANY SRL. Următorul obiectiv al sportivilor de la CS Fujin este participarea la Campionatul Naţional de Kempo MMA şi Grappling care va avea loc, în iunie, la
Bucureşti.
diploma1Tot în iunie
are loc Nedeiea Vulcăneană, în cadrul căreia organizatorii au prevăzut şi premierea elevilor olimpici şi a celor care au performanţe în activitatea sportivă. Nu ar fi rău, aşadar – spun asta ca o sugestie către cei din comisia care se ocupă cu asta – ca, printre copiii care vor fi răsplătiţi, să fie inclus şi Dan Robert Alexandru. Al cărui nume a fost rostit, pentru a urca pe podiumul câştigătorilor unui campionat european.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii