La Vulcan a început repararea treptelor

La Vulcan a început repararea treptelor

Timp de citire: 2 minute

Nu mint când spun că am fost surprins plăcut de ceea ce am văzut lucrându-se, ieri dimineaţă, lângă latura estică a blocului 17 de pe Bulevardul Mihai Viteazul din Vulcan.

Despre latura asta

a blocului 17 am mai scris nu cu mult timp în urmă. De două ori, dacă-mi amintesc bine. Nu am zis de bine, din moment ce era vorba despre o scursoare neagră şi urât mirositoare care, coborând pe trepte, pe lângă zi, se aduna pe trotuarul îngust din spatele clădirii. Momentan, chestiunea a fost rezolvată, dar nu-i exclus ca mizeria să apară din nou.

De data asta

nu mi-a trepte parau trepte strada moriifost dat să consemnez despre ceva ce, recunosc, nu-mi face nici mie plăcere să-mi strâmbe nasul. E o lucrare pe care, nu doar eu, aş vrea să o văd începută şi în desfăşurare şi în alte locuri alte. Fiindcă mai sunt din acestea în Vulcan. Aşadar, ca să nu o mai întind ca pe elastic, în acest loc se repară treptele care, de la trotuarul nordic al bulevardului, duc la clădirea poştei. Lucrarea a fost comandată de primărie, mi-a spus ing. Marius Danci, directorul general al SC Pregoterm SA Vulcan, societate ai cărei meseriaşi efectuează operaţiunea.

E bine

că primăria a dat verde la acest gen de lucrări. Asta, pentru că sunt în stand by treptele care, din apropierea Şcolii Gimnaziale nr. 6 de pe strada Traian, urcă în „Dallas”. Despre astea, dacă nu mă-nşel, primarul Ile a pomenit de curând, cum că o să le vină rândul la reparat. Nu pot încheia cele spuse fără să pomenesc (oare, a câta oară?) despre ceea ce ar trebui să se numească treptele care, pe lângă pârâul Morii, coboară în strada cu acelaşi nume.

Nu ştiu dacă din prostie

sau cu bună ştiinţă – eu înclin spre prima variantă – ele nu au fost prinse în proiectul de modernizare şi îngustare a Bulevardului Mihai Viteazul, dar, aşa cum apar acum, treptele astea sunt o ruină. Şi – sunt convins de asta – aşa vor rămâne multă vreme de aici încolo…

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii