La vremuri grele, toţi fug de răspundere

La vremuri grele, toţi fug de răspundere

Timp de citire: un minut

Deşi jurnaliştii Alin Bena şi Cătălin Docea au încercat, în timpul „Ediţiei Speciale” de luni, la Hunedoara TV, să ia legătura cu managerul Complexului Energetic Hunedoara (CEH), Emil Floruţ, pentru a avea un punct de vedere oficial privind posibilitatea ca devenii să rămână în frig, din lipsă de cărbune, acesta nu a răspuns.

Iar problemele sunt destul de grave, dacă ar fi să luăm în considerare recentele declaraţii ale deputatului PNL Bogdan Ţîmpău, care a spus că, la nivelul termocentralelor hunedorene – Mintia şi Paroşeni – există un deficit zilnic de 500 de tone de cărbune energetic şi în viitoarea perioadă, dacă producţia din Valea Jiului se diminuează, indiferent de motiv, locuitorii Devei racordaţi la reţeaua centralizată de încălzire, care este dependentă de Termocentrala Mintia, vor sta în frig.

Realizatorul emisiunii, Alin Bena, a spus că, înainte de emisiune, a vorbit cu managerul CEH Emil Floruţ, care i-a promis că intră în direct. Dar, se pare, a renunţat să mai facă vreo declaraţie, deşi era cel mai în măsură să răspundă acuzaţiilor liberale şi să-i liniştească pe cetăţenii Devei.

Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii