La Uzina Paroșeni, stație pentru autobuzele Green Line

La Uzina Paroșeni, stație pentru autobuzele Green Line

Timp de citire: un minut

Primăriile din Valea Jiului își iau în serios atribuțiunile care le revin, în vederea punerii în circulație a autobuzelor Green Line.

Vulcanul, bunăoară,

a început marcarea și construcția stațiilor în care acestea vor opri, pentru ca unii pasageri poată să coboare, iar alți călători să urce. Deunăzi, primarul Gheorghe Ile le vorbea consilierilor locali despre locul ales la Termocentrala Paroșeni, pe sensul de mers spre Vulcan. Aici, lucrările au început aproximativ cu două săptămâni în urmă.

Dimineață

am oprit expres, ca să le fac câteva poze băieților din echipa de la SC Pregoterm, firmă în sarcina căreia cad lucrările de ridicare a noilor stații de autobuz. Stația, în lungime de peste douăzeci de metri, este prevăzută cu refugiu și cu o construcție care să le asigure, în caz de intemperii, adăpost persoanelor care așteaptă mijlocul de transport în comun. În funcție de traseul care va fi ales și  rămâne definitiv, pentru deplasarea, în Vulcan, a autobuzelor electrice de pe Linia Verde, vor fi amenajate alte câteva asemenea spații.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii