La Uricani, oamenii se arată încântaţi de „Zona Verde” lăsată în urma...

La Uricani, oamenii se arată încântaţi de „Zona Verde” lăsată în urma ei de „Zona D”

Timp de citire: un minut

Da, chiar aşa i-au pus uricănenii numele blocului 6 de pe strada Revoluţiei. Bloc care, până acum niciun an, se afla într-o stare de degradare de neînchipuit şi care, acum, a ajuns un reper al localităţii.

Ieri, când am ajuns

la bloc, o echipă de muncitori tocmai terminase de montat pavelele de la intrarea sudică a imobilului. Ca unul care a consemnat de la început tot ceea ce se petrece la fostul bloc al pompierilor, cum i se spunea, am rămas uimit de modul în care s-a muncit. Au mai rămas de montat parchetul din camere şi centrala termică amplasată. În momentul de faţă se lucra la reţeaua electrică, iar, în rest, tot ce ţine de reţelele de apă caldă şi rece sau de cea de canalizare este OK.

Beneficiarul lucrării

este desigur încântat de calitatea lucrărilor efectuate de SC „Zona D” Petroşani. De fapt, în cursul acestei luni, constructorul va primi o tranşă importantă din banii care i se cuvin, Asta, deoarece Primăria Uricani – am aflat de la factorii de răspundere din administraţia publică locală uricăneană – a primit răspuns favorabil de la Ministerul Dezvoltării la repetatele demersuri făcute în acest sens începând cu luna mai.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii