La Uricani, nu doar că li se măresc salariile, ci / Angajaţii...

La Uricani, nu doar că li se măresc salariile, ci / Angajaţii primăriei mai iau şi bani din urmă

Timp de citire: un minut
În şedinţa de consiliu local din luna trecută, la Uricani a fost aprobată rectificarea bugetului local în care sunt prevăzute sumele de bani necesare majorării, conform legii, a salariilor funcţionarilor publici din primărie. 
Majorarea, mi-a explicat
primarul Dănuţ Buhăescu (în fotografie împreună cu managerul Florina Marcuş), se referă la procentul de 12 la sută cu care trebuie mărit salariul fiecărui funcţionar local. Inclusiv al poliţiştilor locali, am aflat de la primar, după ce i-am cerut să-mi facă precizarea asta. Acesta fiind al doilea aspect surprinzător la care făceam referire în materialul apărut, tot azi, în ZVJ. Pe lângă majorare funcţionarii publici ai Primăriei Uricani vor primi şi sumele de bani din urmă, care li se cuvin prin hotărâre judecătorească. La fel cum au primit şi lucrătorii din sănătate.
Per total,
suma care trebuie înapoiată salariaţilor asimilaţi funcţionarilor publici se ridică la 350.000 de lei. Trei miliarde şi jumătate pe stil vechi. Odată aprobată rectificarea de buget, în vederea efectuării plăţilor, Dănuţ Buhăescu urmează ca, până la jumătatea acestei luni, să dea dispoziţiilor emise de primar pentru fiecare angajat în parte.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii