La Uricani / Întâlnire de cinci stele

La Uricani / Întâlnire de cinci stele

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Pentru prima dată, AJF Hunedoara a ales o locație din Valea Jiului pentru o întâlnire legată de fotbal.

Uricaniul, prin inimosul sau președinte Vasile Scurtu, a fost gazda unei sesiuni, la care au luat parte președinții de cluburi din liga a patra.

Cu acest prilej, s-a prezentat activitatea asociației din anul 2020, planul anual de activitate pe anul 2021 și, evident, s-au dezbătut scenariile propuse pentru reluarea competițiilor.

Sesiunea de lucru s-a desfășurat în prezența primarului orașului Uricani, Dănuț Buhăescu, cel care a și dat vestea că la Uricani se va construi o nouă bază sportivă.

„Ne bucurăm de fiecare dată de sprijinul și susținerea autorităților locale pentru cluburile sportive din fiecare comunitate hunedoreana. În Valea Jiului, începând de la Petrila și până la Uricani, administrațiile locale și-au arătat de fiecare dată disponibilitatea pe linie sportivă, în speță vorbesc mai ales de fotbal. Depunem eforturi mari, în acest context al pandemiei, pentru a putea avea în continuare fotbal în siguranță în județul Hunedoara, colaborând cu toți factorii implicați și sperăm să avem cheltuieli financiare cât mai reduse, dar la un nivel ridicat de siguranță pentru toți sportivii”, a declarat Cristian Petrean, președintele AJF Hunedoara.

Vasile Scurtu, președintele Minerului Uricani, a spus: „Ne-am bucurat să fim o gazdă bună pentru cei prezenți și sperăm să mai avem parte de astfel de evenimente. Gândul nostru se îndreaptă acum spre campionat, unde trebuie să ne luăm revanșa”.

La sfârșitul ședinței, s-a distribuit fiecărei echipe camere video SONY, 10 la număr, camere achiziționate în cadrul programului de solidaritate derulat de Federația Română de Fotbal și Asociația Județeană de Fotbal.

În același context, reprezentanții cluburilor sportive prezenți la eveniment au mulțumit Federației Române de Fotbal pentru sprijinul financiar continuu acordat prin acest program de solidaritate FRF-AJF.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii