La un meci de juniori / Incidente între arbitru şi antrenor

La un meci de juniori / Incidente între arbitru şi antrenor

Timp de citire: un minut
Jocul AS Sorii Junior’s Lupeni – ACS Şcoala de Fotbal Jiul Petroşani (contând pentru Cupa „Grassrouts”) a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină.
Pentru jigniri aduse arbitrului, antrenorul Sorin Corpadi  (AS Sorii Junior’s Lupeni) a primit două jocuri suspendare şi 20 lei penalitate sportivă.
Corpadi s-a arătat deranjat de decizia luată, declarând că nu merita să fie suspendat: „A fost o găinărie. Un schimb de replici între mine, un om de 47 de ani, şi arbitrul, un copil de 15 ani. I-am spus că are un tricou mai vechi, de pe vremea lui nea Rainea, şi să-l schimbe cu unul mai nou, să nu râdă lumea de noi. Eram şi nervos că meciul a fost întrerupt din cauza ploii, dar eu i-am spus ceva spre binele lui. Şi de aici, un schimb de replici, şi s-a ajuns la această suspendare la care eu nu m-am aşteptat. Sunt cunoscut pentru faptul că m-am implicat în promovarea tinerilor arbitri şi sunt unul dintre oamenii care muncesc pentru AJF Hunedoara. Se putea da un avertisment. Dar asta e, o să găsesc eu 20 de lei să plătesc amenda”, a declarat Sorin Corpadi.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii