La turneul de la sfârşitul săptămânii trecute, / Handbalistele vulcănene au terminat...

La turneul de la sfârşitul săptămânii trecute, / Handbalistele vulcănene au terminat pe locul al II-lea

Timp de citire: 2 minute
Sâmbătă dimineaţa, centrala termică pe gaz de la Sala de Sport din Vulcan duduia voioasă, de parcă niciodată, de când s-a pus frigul, nu fredonase aşa. Nu era însă de mirare, din moment ce Vulcanul a fost gazda etapei I a Turneului Judeţean de Junioare V la Handbal. Fireşte, peisajul era completat de zeci de autoturisme parcate în zonă şi de oameni care intrau sau ieşeau din clădire.
Am ajuns întâmplător
acolo. Pe strada Romanilor, pe Serpentină, cum i se mai spune, m-am întâlnit cu un prieten. Fetiţa lui e handbalistă la junioarele V de la Clubul Sportiv Mihai Viteazu (naşule care ai botezat clubul, să ştii că îmi vine greu să nu pun articolul hotărât!), iar el stătuse la câteva meciuri. Când am intrat, era în plină desfăşurare partida dintre CSŞ Petroşani – CSŞ Hunedoara. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 12-0 pentru CSŞ Petroşani. Partea a doua a meciului le-a mai adus încă trei goluri petroşenencelor, care au bătut toate echipele cu care jucaseră până atunci. Lucru care le-a plasat pe locul I la sfârşitul turneului. Ultimul meci le-a pus faţă în faţă pe handbalistele de la Cugir şi Vulcan.
Dar să nu anticipez.
Pe lângă echipa gazdă, la competiţie au participat CSŞ Petroşani, după cum am mai spus, CSŞ Hunedoara şi CSO Cugir.  Ştiu că printre cititorii ziarului sunt şi din aceia care vor neapărat să afle şi scorul fiecărui meci, aşa că le voi satisface această curiozitate. Aşadar, CSŞ Petroşani – CSMM Vulcan: 9-6; CSŞ Hunedoara – CSO Cugir: 2-14; CSŞ Hunedoara – CSMM Vulcan: 0-18; CSŞ Petroşani – CSŞ Hunedoara: 15-0; CSO Cugir – CSMM Vulcan: 7-11.
Clasamentul final le are în prim plan pe fetele de la CSŞ Petroşani. Locul secund le-a revenit vulcănencelor antrenate de prof. Elvis Stan, iar pe al treilea s-a clasat echipa de hand­bal a oraşului Cugir. Al patrulea loc le-a fost rezervat hunedorencelor de la CSŞ Hunedoara. Cam lipsite de noroc la acest turneu judeţean.
Lotul vulcănencelor
a fost compus din Toma Daria, Chiş Diana, Chiş Denisa, Chişpal Denisa, Onisie Roxana, Sindea Daria, Iordan Adriana, Vaida Aliana, Szilvester Elisa, Achim Lariza, Toma Daria, Baltiag Meda, Gzeczi Andreea, Botor Andreea, Hârtop Teodora, Podaru Karina, Bălan Denisa şi Pobârci Alexandra.
Golgeterele de la CSMM Vulcan sunt Podaru Karina (10 goluri), Sindea Daria (5 goluri) şi Chişpal Denisa (4 goluri). De reţinut participarea numeroasă, în sală, a părinţilor acestor fete minunate. Părinţi care le susţin atât moral, cât şi din punct de vedere financiar.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii