La Termocentrala Paroşeni / Miting spontan

La Termocentrala Paroşeni / Miting spontan

Timp de citire: un minut

Joi, după ora 14:00, platoul din faţa intrării principale a SE Paroşeni începea să se umple cu angajaţii care ieşeau din schimbul I. Lor li s-au alăturat, treptat, cei care sunt în concediu sau în libere.

Protestul spontan

a fost general, conform spuselor lui Mihai Lorincz, preşedintele Sindicatului Liber, de faptul că nici până la această oră personalul uzinei nu a intrat în posesia tichetelor de masă promise. În plus, deşi joi era termenul limită, angajaţii uzinei nu-şi primiseră chenzina I. Un alt fapt generator al acestei situaţii l-a constituit neinvitarea sindicatului care îi reprezintă pe cei 1.700 de angajaţi din ramura energetică a CEH la dezbaterea noului contract de muncă.

Actualul CCM

expiră vineri, iar energeticienii, omişi cu intenţie de către Bebe Nica şi a lui, să participe la discutarea celui nou, sunt îngrijoraţi că prevederile celui pe care îl susţine „Muntele” le va lua mai toate drepturile de care energeticienii beneficiau. La ora două şi jumătate, când am trimis această corespondenţă, angajaţilor termocentralei strânşi în faţa intrării li se alăturau alţii şi alţii ieşiţi pe poarta uzinei sau veniţi de acasă.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii