La Straja / Târg interregional

La Straja / Târg interregional

Timp de citire: un minut

În perioada 9 – 17 august, la Straja se desfăşoară târgul interregional dedicat firmelor de exerciţiu din cadrul proiectului „IDEE pentru o societate bazată pe cunoaştere”. Deschiderea târgului va avea loc astăzi, 10 august, la ora 9:15, în zona Cabanei Atlas.

Evenimentul are scopul de a oferi elevilor din grupul ţintă, „angajaţi” ai firmelor de exerciţiu, ocazia de a-şi prezenta compania, de a-şi promova ofertele de produse şi servicii, de a realiza tranzacţii cu celelalte firme participante la târg, de a cunoaşte realizările celorlalte firme de exerciţiu prezente la târg.

În cadrul târgului vor fi organizate standuri de prezentare a activităţii firmelor de exerciţiu, experţi invitaţi vor susţine ateliere, seminarii, întâlniri pe teme convergente cu obiectivele proiectului.

„Acest eveniment este locul potrivit schimbului de experienţă, împărtăşirii lecţiilor învăţate şi bune-practici ce s-au evidenţiat în urma utilizării metodei „firma de exerciţiu” de-a lungul lunilor de implementare a proiectului. Totodată, se vor organiza diverse competiţii pe tematici legate de obiectul de activitate a firmelor de exerciţiu – editură şi turism – pentru a stimula spiritul competiţional, existent şi pe piaţa reală a firmelor”, spun organizatorii târgului.

La eveniment vor fi prezenţi elevi din cadrul firmelor de exerciţiu din proiect, responsabili ai firmelor de exerciţiu, consilieri şcolari, facilitatori locali, experţi din cadrul echipei de implementare şi management, dar şi alţi invitaţi.

Proiectul „IDEE pentru o societate bazată pe cunoaştere” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 şi este implementat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie (IDEE) în parteneriat cu Editura Sigma şi Asociaţia „EXE – Expertiză pentru o societate bazată pe cunoaştere”.
Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii