La Straja / Campionul Porcişteanu a făcut senzaţie

La Straja / Campionul Porcişteanu a făcut senzaţie

Timp de citire: un minut

O apariţie surpriză pentru organizatorii raliului de la Straja – Lupeni, care s-a desfăşurat în week-end-ul trecut, a constituit-o apariţia multiplului campion naţional Vali Porcişteanu.

La volanul unui Mitsubishi Evo 9 MR, campionul a făcut senzaţie, fiind deschizător de competiţie pentru cei  41 de piloţi care au participat.

„A fost o competiţie reuşită, cu o prezenţă numeroasă, atât din partea concurenţilor veniţi din 12 judeţe, cât şi a publicului. Prezenţa lui Vali Porcişteanu a fost o surpriză chiar şi pentru noi. Nu ştiam că vine, dar am fost plăcut surprinşi. Din fericire, nu au existat accidente, doar două abandonuri tehnice ale unor piloţi din judeţul nostru”, a declarat pentru Ziarul Văii Jiului, Ionuţ Ştaier, responsabil de relaţii cu sportivii, din cadrul Automobil Club Român, Hunedoara. Krepelka Alexandru din Timişoara a fost câştigătorul competiţiei, iar cea mai frumoasă maşină, roşie ca focul, i-a aparţinut lui Călin Sălişteanu: un Mitsubishi Eclipse.

Următoarea cursă din judeţ va fi cea din luna august, Rally Sprint, şi va avea loc la Haţeg, în curtea fostei fabrici de bere.  

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii