La sindicatul minei Vulcan / Preşedinte a ajuns un independent politic

La sindicatul minei Vulcan / Preşedinte a ajuns un independent politic

Timp de citire: 2 minute
De acum, mare parte din cei interesaţi îi cunoaşte numele noului preşedinte al Departamentului „Muntele” de la mina Vulcan. Independentul politic Daniel Dumitru Calimandruc a fost preferatul celei mai mari părţi a angajaţilor care au votat în cursul zilei de joi, 5 noiembrie.
„Cali”, cum îi
spune, familial, mai toată mina, a luat 223 de voturi. Să nu credeţi că, în ziua votului, el a umblat, printre ortacii în salopete, pus la patru ace, aşa cum e în poza aceasta. Fotografia este de la cheful pe care sindicatul minei l-a organizat, de 8 Martie, pentru doamnele şi domnişoarele de la mină. Aşadar, în semn de respect pentru dumnealor, s-a pus atunci Calimadruc la ţol festiv cu papion. Pentru că, altfel, nu atrage deloc atenţia după cum este îmbrăcat.
Numărul voturilor
luate în parte de către fiecare dintre aspiranţii la preşedinţia sindicatului minier vulcănean este sub cel al lui Daniel Dumitru Calimandruc. Octavian Gheorghiu are 148, pentru Mihai Dafinoiu au votat 94 de membri de sindicat, opt l-au preferat pe Levente Bito, iar Victoria Martin a beneficiat de voturile a 29 de sindicalişti. Aşadar, prin încrederea acordată, „Cali” a schimbat funcţia de vicepreşedinte cu cea de preşedinte.
La începutul acestei
săptămâni, biroul se va în­truni, pentru a stabili data alegerilor pentru func­ţia rămasă vacantă, odată cu trecerea lui Daniel Calimandruc pe cea supe­rioară. Cineva zicea, în glumă desigur, că pentru funcţia de vicepreşe­dinte va candida şi Ionuţ Ciubotaru. Chiar şi „Ciubi” a râs la gluma asta, el decla­rând că, în ce-l pri­veşte, e şut cu munca sindicală.
N.R. Dacă Ciubotaru va fi secretar la Sindicatul „Muntele”, atunci nu va fi şut cu munca sindicală şi înseamnă că doar a minţit că se retrage din munca sindicală. Dacă nu va ocupa funcţia de secretar la Sindicatul „Muntele” şi va ieşi la binemeritata pensie, atunci Ciubotaru ar da dovadă de demnitate şi ar merita laudele noastre. Vom trăi şi vom vedea: mincinos sau demn?
Să sperăm că independenţa politică a lui Calimandruc nu va fi ca aceea a şefului său, Bebe Nica. Adică, să pupe PDL, PP-DD, PSD… Bineînţeles, pe rând…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii