La Simeria şi Petroşani / Voluntariat E.ON

La Simeria şi Petroşani / Voluntariat E.ON

Timp de citire: 2 minute
Pentru câteva ore, 50 de angajaţi ai companiei E.ON din Deva şi Petroşani au ales să renunţe la activităţile specifice meseriei lor şi s-au dedicat creării unor condiţii mai bune pentru copiii de la Centrul de Pedagogie Curativă Simeria şi cei de la secţia maghiară a Şcolii Gimnaziale „Avram Stanca” din Petroşani. 
Acţiunile de voluntariat s-au desfăşurat în 13 octombrie la Simeria şi în 10 noiembrie la Petroşani. Câteva spaţii din interiorul celor două instituţii au fost înnoite prin lucrări de mici reparaţii şi zugrăvire, căpătând astfel un aer proaspăt şi o atmosferă primitoare. În plus, cei mici au primit şi câte un cadou surpriză de la angajaţii E.ON. „Joi, 13 octombrie 2016, o echipă de angajaţi ai companiei E.ON România a achiziţionat materialele necesare şi a zugrăvit în timpul dimineţii sala de mese unde mănâncă zilnic copiii de la Centrul de Pedagogie Curativă Simeria. La intrarea în cantină copiii au fost impresionaţi nu doar de aspectul foarte plăcut al încăperii, dar s-au bucurat şi de bunătăţile dulci din pachetele oferite de către angajaţii companiei”, a declarat prof. Mironică Golăşie, directorul unităţii.
Prezent la acţiuni, Petre Radu, director general adjunct E.ON Distribuţie România, a spus: „Suntem mereu preocupaţi să contribuim la schimbarea în bine a comunităţilor în care trăim şi activăm, să creăm o viaţă mai bună pentru oameni. Acţiuni de voluntariat de felul celor derulate împreună cu colegii din Deva şi Petroşani constituie o constantă a activităţii noastre, iar mulţumirea vine din faptul că, în urma activităţilor desfăşurate, copiii din cele două unităţi vor avea parte de condiţii mai bune”. Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 9,2 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială destinate comunităţii, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 258.000. E.ON România încurajează acţiunile de voluntariat, anual peste 250 de angajaţi s-au implicat în comunităţile locale, având o contribuţie de aproximativ 6.000 de ore de voluntariat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii