La Semimaratonul Devei / Peste 100 de participanți

La Semimaratonul Devei / Peste 100 de participanți

Timp de citire: un minut

Prima ediţie a Semimaratonului Devei, ce duce mai departe tradiţia Crosului Devei, ajuns la al treilea episod, se va desfăşura în ultima zi a acestei săptămâni.

În jur de  100 de concurenţi s-au înscris online, dar organizatorii se aşteaptă ca numărul total de participanţi să fie mult mai mare. Tradiţionala întrecere destinată atât alergătorilor profesionişti cât şi celor amatori va deveni din acest an Semimaratonul Devei, având în plus faţă de precedentele ediţii o cursă de semimaraton pe o distanţă de 21 de kilometri.

Pe lângă această cursă, întrecerea va avea alte trei trasee: Traseul Turistic, pe o lungime de şapte kilometri şi care este destinat alergătorilor experimentaţi; Traseul Amatorilor, pe o lungime de 3,8 kilometri, destinat alergătorilor amatori, şi Traseul Familiilor, pe o lungime de 800 de metri, destinat tuturor doritorilor de mişcare, inclusiv copiilor. „Ne aşteptăm ca această ediţie să se desfăşoare într-un cadru cât mai bine organizat. Avem un plus faţă de anii precedenţi şi dorim să transmitem un mesaj pentru încurajarea practicării sportului în Deva. Ne dorim să avem concurenţi cât mai cunoscuţi la nivel naţional care să ducă faima acestei competiţii cât mai departe”, a spus Velu Căluşer, directorul acestui eveniment. Organizatorii vor oferi premii constând atât în diplome şi medalii cât şi în bani. Astfel, locurile 1 la femei şi bărbaţi, atât în Traseul Turistic cât şi în Semimaratonul Devei vor primi câte 700 de lei, locurile 2 vor fi premiate cu câte 500 de lei iar locurile 3 cu câte 300 de lei. De asemenea, va avea loc şi o tombolă, marele premiu constând într-o bicicletă marca Devron.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii