La şedinţa ADR Vest / Au participat şi primarii din Valea Jiului

La şedinţa ADR Vest / Au participat şi primarii din Valea Jiului

Timp de citire: 2 minute
O şedinţă importantă în cadrul ADR Vest a avut loc vineri, 10 martie, în municipiul Arad. Unul dintre cei care au participat din Valea Jiului, alături de primarul Petroşaniului, Tiberiu Iacob-Ridzi, şi primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, în calitate de invitaţi ai preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora, a fost primarul Dănuţ Buhăescu, primarul Uricaniului fiind delegat să reprezinte la şedinţa de la Arad toţi primarii de oraşe din judeţul Hunedoara.
Dintre subiectele puse pe tapet amintim aici: aprobarea activităţii ADR Vest pe anul 2016, o analiză ce a cuprins stadiul depunerilor de proiecte europene pentru perioada 2014-2016, discutarea bugetului finanţărilor ADR Vest pe anul 2017, aprobarea contribuţiilor consiliilor judeţene la bugetul ADR Vest, vorbind aici de cele patru judeţe ce fac parte din ADR Vest, respectiv Arad, Timiş, Caraş-Severin şi Hunedoara.
„La şedinţă au participat câte un primar de municipii din fiecare judeţ, câte un primar de oraşe şi comune din cele patru judeţe, precum şi reprezentanţii conducerii ADR Vest şi alte instituţii ce sunt strâns legate cu această agenţie regională importantă. Delegaţia judeţeană a fost condusă de preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, domnul Mircea Bobora, iar ceea ce e important de reţinut pe lângă foarte multe chestiuni tehnice este faptul că în exerciţiul financiar 2014-2020 se speră ca în acest an să înceapă la modul cel mai serios atragerea de fonduri europene pe proiectele depuse sau care vor urma să fie depuse. După cum ştiţi, anul trecut, în timpul guvernării Cioloş, atragerea de fonduri europene a fost zero. Probabil că aşa o să le rămână în istorie şi numele: Guvernul ZERO. Dar nu e de râs, e de plâns. Din păcate, românii şi ţara suferă, nu ei, de aceea să sperăm că se va trece cât de repede de la bune intenţii şi vorbe la fapte concrete, adică la atrageri importante de fonduri europene pe proiecte mari şi de mare impact pentru localităţile ţării şi, implicit, dacă vorbim de noi, ale judeţului”, a declarat, pentru ZVJ, primarul Dănuţ Buhăescu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii