La reunirea lui Hercules / Doar 12 jucători

La reunirea lui Hercules / Doar 12 jucători

Timp de citire: un minut
Hercules Lupeni s-a reunit zilele acestea. Pentru că antrenorul Dan Voicu are mari probleme de lot, s-au prezentat doar 12 jucători.
Trei jucători
au lipsit motivat, fiind plecaţi la serviciu: Filip, Andrei Harangozo şi Ionaşcu. Fundaşii Dumitrescu şi Roşianu au anunţat, deja, că vor pleca să lucreze în Anglia, iar portarul Farcaş nu şi-a mai făcut apariţia.
Primul antrenament, oficial, va fi astăzi, pe terenul sintetic de la Vulcan, pentru că la Lupeni nu este apă la stadion. Vestea bună pentru echipa din Lupeni este că au revenit la antrenamente Buţurcă şi Brânduşa. La finele turului de campionat Hercules l-a mai pierdut şi pe fundaşul Raul Ungurianu.
Firan, lăudat
Plecat să dea probe de joc la echipa din Liga I, Pandurii Târgu Jiu, Andrei Firan a fost lăudat de către antrenorul Voicu: „Este un jucător foarte bun, care a vrut să-şi mai dea o şansă. Mulţi au vorbit în tot felul de el, dar aici la mine, la echipă, a dat dovadă de profesionalism. El şi-a făcut treaba, a fost disciplinat, iar pentru lucrul acesta merită apreciat”.
Hercules îşi va stabili câteva meciuri amicale la începutul lunii martie, până atunci jucătorii vor face acomodarea la efort.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii