La primul cros al anului / 34 de alergători

La primul cros al anului / 34 de alergători

Timp de citire: 2 minute
Participanţii la crosul organizat de Avram Iancu au alergat pe o temperatură de -12 grade Celsius. Toţi au făcut faţă cu brio, neînregistrându-se  abandonuri sau evenimente nedorite.
La crosul începutului de an au fost prezenţi 34 de participanţi, din 4 localităţi ale Văii: Petroşani, Petrila, Vulcan şi Lupeni. AS Bike&Run Petroşani, organizatoarea crosului, a dat startul în faţa Casei de Cultură „Ion Dulămiţă”.
Evenimentul nu a urmărit performanţa sportivă, ci a fost mai mult o acţiune prin care toţi locuitorii Petroşaniului (şi nu numai) au fost invitaţi să lupte împotriva sedentarismului. Traseul a avut două lungimi diferite: traseul 1, în lungime de aproape 2 km (3 ture de parc); traseul 2, aproape 4 km (6 ture de parc).
„Ne bucurăm că nu s-au înregistrat incidente de nicio natură. Iată că se poate şi pe ger! Statutul de campion este cu atât mai meritoriu în condiţiile date. V-aţi învins pe voi înşivă, aţi învins legătura cu fotoliul, cu zona voastră de confort, STIMĂ. A fost primul eveniment de acest gen pe anul acesta. Au venit oameni care nu alergat niciodată. Din păcate, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi nu a mai reuşit să ajungă. Evenimentul a fost susţinut de CNIPT Petroşani, Crucea Roşie Petroşani, Administraţia Pieţelor Petroşani, Dani Obleaga Bokwa – Bokwa Education Specialist Trainer. Meritaţi aceste mulţumiri speciale deoarece aţi fost un exemplu  pentru cei care, probabil, pentru prima dată au alergat la vreun concurs. Se cuvin mulţumiri speciale pentru cea mai bună ultra maratonista a ţării, Georgeta Manolache din Lupeni, care a participat la eveniment, fiind alături de cei care au făcut primii paşi în acest sport. Acest lucru demonstrează faptul că nu este doar un foarte bun sportiv ci, şi un mare caracter, un om fain. Există valori spirituale, deziderate comune, care transcend orice. Se cuvin aceleaşi mulţumiri şi Crinei Buzgan care este cea mai puternică alergătoare a Văii.
Mulţumim domnului primar Tiberiu Iacob-Ridzi şi echipei As Bike & Run Petroşani pentru efortul depus”, a declarat Avram Iancu.
Printre cei care au alergat şi au înfruntat frigul s-a aflat şi preşedintele de la CSM Jiul Petroşani, Radu Polifronie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii