La Petroșani, Lupeni și Petrila, / A poposit Cupa României

La Petroșani, Lupeni și Petrila, / A poposit Cupa României

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

În urma unui proiect inițiat de Federația Română de Fotbal, trofeul Cupei României a ajuns în județul Hunedoara la echipele care au performat de-a lungul anilor în această competiție.

Jiul Petroșani, Corvinul Hunedoara, Aurul Brad, Inter Petrila și Minerul Lupeni au fost echipele care au făcut performanță în Cupa României, competiție care se desfășoară începând cu ediția 1933-1934.

Prezent pe stadionul din Petroșani, Adrian Dodu – fost component al echipei Jiul Petroșani care a câștigat finala Cupei României – ediția 1973-1974, a retrăit acele momente cu bucurie și emoție, în timp ce la Petrila Adi Câmpean a retrăit momentul din Cupa României, în partida jucată contra Astrei.

„Felicitări Federației Române de Fotbal pentru inițierea acestui frumos proiect care oferă posibilitatea foștilor fotbaliști să retrăiască cu bucurie și emoție momentele de glorie petrecute de-a lungul timpului. Tradiția ne obligă să investim în prezent pentru a avea viitor”, a spus președintele AJF Hunedoara, Cristian Petreanu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii