La Petrila / Moş Crăciun a fost liberal

La Petrila / Moş Crăciun a fost liberal

Timp de citire: 2 minute
Liberalii din Petrila s-au întâlnit, la finalul săptămânii trecute, cu liderii organizaţiei judeţene a PNL. Oaspeţi le-au fost deputatul Bogdan Radu Ţâmpău – co-preşedintele PNL Hunedoara, deputatul Carmen Hărău – co-preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale din judeţul Hunedoara,  Armean Lenuţa – co-preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale din judeţul Hunedoara, Adrian David – preşedintele Consiliului judeţean Hunedoara, Vetuţa Stănescu – vicepreşedintele Consiliului judeţean Hunedoara şi consilierii judeţeni Dana Damian si Agripina Cazan. Atât oaspeţii, cât şi cei mai activi dintre membri organizaţiei PNL Petrila au fost răsplătiţi pentru activitatea lor politică din anul 2015 cu diplome şi cadouri simbolice de către preşedintele PNL Petrila, Costel Avram, şi consilierii locali PNL de la Petrila – Doiniţa Bălănesc, Victor Aleznauer şi Doina Dragomir.
La propunerea vicepreşedintelui PNL Petrila, consilierul local Doiniţa Maria Bălănesc, liberalii au ales să-l sărbătorească pe Moş Crăciun împreună cu copiii de la Centrul social-educaţional al organizaţiei „Salvaţi copiii” din Petrila. Peste 100 de copii au primit, cu acest prilej, pachete cu dulciuri din partea liberalilor. „Vreau să le mulţumesc, în primul rând, colegilor mei din organizaţia PNL Petrila, dar şi colegilor din echipa de conducere a organizaţiei judeţene pentru că au răspuns invitaţiei de a fi alături de aceşti copii deosebiţi de la Salvaţi copiii Petrila, împreună cu care l-am sărbătorit pe Moş Crăciun. De altfel, noi, liberalii din Petrila, am căutat să fim permanent alături de aceşti copii şi de cei care le acordă atenţia de care au atâta nevoie, aici, la Centrul social-educaţional Salvaţi copiii”, a declarat Doiniţa Bălănesc.
PNL Petrila încheie anul 2015 cu satisfacţia de a fi una din organizaţiile politice active din Valea  Jiului, în ceea ce priveşte derularea unor acţiuni sociale şi culturale dedicate cetăţenilor.
Tiberiu VINŢAN
„Liberalii lui Miocu”
Reamintim că graţie iniţiativei şi efortului lui Costel Avram a apărut în urmă cu câţiva ani prima carte despre PNL din judeţul Hunedoara, „Liberalii lui Miocu” de Marian Boboc, Avram pregătind împreună cu Boboc pentru la anul o altă apariţie editorială, al cărui subiect e „strict secret”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii