Luni, la Paroşeni-Sohodol, începe întrecerea de fotbal a energeticienilor

Luni, la Paroşeni-Sohodol, începe întrecerea de fotbal a energeticienilor

Timp de citire: un minut

Cum pentru activităţile care nu ţin de profesia lor, nu este încă obligatorie achiziţionarea de certificate de CO2, energeticienii de la Paroşeni merg mai departe, până la sfârşitul acestei săptămâni, cu întrecerile sportive dedicate sărbătoririi zilei lor.

Care, de acum

tenis1e ştiut, cade în 20 iulie, de Sfântul Ilie. Până acum s-a jucat şah, s-a mers la pescuit, au fost învârtite zarurile, iar vineri, 10 iulie, s-au întâlnit cei mai tari la tenis de masă.

tenis2Având în vedere valoarea celor care au mânuit paleta de ping-pong, a durat ceva până când au fost desemnaţi primii trei câştigători. Aceştia sunt Daniel Braşoveanu (locul I), Damian Slăvei (locul al II-lea), şi Alexandru Peter (locul al III-lea.

Tot sub patronajul

Sindicatului Liber al SE Paroşeni de astăzi, pe terenul şcolii gimnziale din Sohodol, începe campionatul de fotbal dotat cu “Cupa Energeticianul 2015”. De la an la an numărul de echipe care se înscriu în competiţie este tot mai mic. Cu destul de mult timp în urmă, meciurile de fotbal începeau şi cu o lună înainte de Sfântul Ilie. Asta era odată. atunci când viaţa şi câştigurile angajaţilor de la uzină erau motiv întemeiat de invidie.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii