La „Parângul Night Challenge” / 110 concurenţi înscriși

La „Parângul Night Challenge” / 110 concurenţi înscriși

Timp de citire: 2 minute

Premii în bani, dar și bonusuri interesante vor primi curajoșii care vor lua parte la cea mai frumoasă întrecere nocturnă. 

Devenită o tradiţie pentru Valea Jiului, întrecerea „Parângul Night Challenge” va avea loc la finele acestei săptămâni, mai exact sâmbătă, 17 februarie, de la ora 18:30, startul având loc la Pârtia B din Masivul Parâng.
„La startul oficial și-au anunțat prezența, pentru a-i încuraja pe sportivi, primarul Petroșaniului – Tiberiu Iacob-Ridzi, Cristian Tamaș – administratorul de la Hotel Rusu, dar și sportivi cunoscuți. Va lua parte și Leonard Mirică, un tânăr foarte bun din Vulcan de care veți mai auzi în următorii ani. Avem până acum 110 concurenți înscriși și cred că vom ajunge la cifra de 130”, a declarat organizatorul Avram Iancu. Vor fi mai multe categorii de vârstă, sportivi de top, premii generoase în bani ori un bonus pentru doborârea recordului de cursă. Evenimentul, ajuns la ediţia cu numărul cinci, este organizat de Asociația Bike&Run Petroșani (preşedinte Avram Iancu) în colaborare cu Hotel Rusu, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara și cu Primăria municipiului Petroşani. Totodată, evenimentul este susținut de Apres Ski Parâng, Pensiunea „Bujor de Munte”, Cabana „La Răzvan”, Aventura X, Complex „Montana”, Pensiunea „Retezat” și Canah Hemp Essentials, dar lista sponsorilor rămâne deschisă până în ziua evenimentului. Vârful Parângul Mic, aflat la peste 2000 de metri altitudine, îşi lansează din nou provocarea atât alergătorilor, cât şi schiorilor.
Pentru ediția din acest an, organizatorii anunță un fond de premiere de 9.000 de lei, din care 5.400 de lei pentru competiția de alergare montană plus un premiu special de 1.500 de lei pentru doborârea recordului de cursă, iar restul pentru competiția de schi. Deținătorii recordului de la ediţia trecută sunt Viorel Palici și Andrei Preda, care au stabilit încă din anul 2016 recordul competiției.
Pe lângă premiile în bani participanții vor avea parte de fel și fel de premii surpriză.
„Atât câștigătoarea de la fete, cât și câștigătorul de la băiței vor primi pe lângă premiile în bani și bonus un masaj din partea doamnei profesor Iuliana Piscoi, preparatorul mea personal”, a mai precizat Avram Iancu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii