La Palatul Elisabeta / Principele Radu de România va sta faţă-n faţă...

La Palatul Elisabeta / Principele Radu de România va sta faţă-n faţă cu arcaşii aninoseni şi cu primarul Dunca

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Tirul cu arcul înseamnă pentru aninoseni ceea ce înseamnă fotbalul pe plajă pentru brazilieni. Zeci, dacă nu sute şi sute de medalii sunt aduse an de an de către sportivii clubului din Aninoasa, fapt ce provoacă mândrie locuitorilor, dar şi sportului Văii Jiului.
O veste interesantă legată de acest sport, dar şi de mândria de a avea cei mai buni arcaşi din ţară, ne-a dat primarul aninosean Nicolae Dunca. Acesta ne-a informat, printre altele, că se află în drum spre Capitală, împreună cu arcaşii Răzvan Marcu, Simona Băncilă şi Gigi Puşcă.
„Mergem toţi patru la invitaţia Atleţei Sale Regale, Principele Radu, care organizează marţi (astăzi – n.r.), la orele 15:00, la Palatul Elisabeta un dineu oficial, la care suntem şi noi invitaţi să participăm. Eu, în calitate de primar al unei localităţi care găzduieşte lotul naţional de tir cu arcul, şi dumnealor, în calitate de sportivi arcaşi de primă mână, multi medaliaţi la competiţiile de tir cu arcul. Acest dineu este acordat de Principele Radu pentru cei din Federaţia de Tir cu Arcul, federaţie care, după cum se ştie, se află sub Înaltul Patronaj al Atleţei Regale, Principele Radu al României. Cum la Aninoasa se află şi centrul de pregătire a lotului naţional, iar tirul cu arcul e sportul local de bază, invitaţia a venit oarecum firesc şi, în acelaşi timp, ne onorează. Toată stima pentru aceşti sportivi minunaţi pe care îi avem la Aninoasa, care, de zeci de ani, aduc titluri şi medalii şi fac cinste comunităţii noastre, Văii Jiului şi hunedorenilor”, ne-a declarat primarul Nicolae Dunca.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii