La Palatul Cultural din Lupeni, / Mai multe spectacole în luna martie

La Palatul Cultural din Lupeni, / Mai multe spectacole în luna martie

Timp de citire: un minut
Repunerea în funcţiune a Palatului Cultural Lupeni se dovedește a fi o investiţie cu adevărat folositoare comunităţii lupenene.
În luna decembrie spectacolele de Crăciun au curs pe scena palatului, iar în luna martie situaţia se repetă. După cele două evenimente ale Bisericii Penticostale programate încă de luna trecută, se mai înscriu alte 3 spectacole pe lista evenimentelor.
În data de 18 martie, de la ora 18:00, va avea loc Gala Premiilor „Femina”, împreună cu Clubul de Presă, care a alocat pentru acest eveniment 2.500 lei. Spectacol dedicat zilei de 8 Martie, realizat de Asociaţia Culturală „Iosif Tellmann” , este programat în data de 3 martie, orele 16:30-18:00. Pentru cele două spectacole intrarea este liberă. Consiliul Local și Primăria Lupeni devin astfel coorganizatori.
În ședinţa de joi, 23 februarie, s-a pus și această problemă, a costului întreţinerii palatului din banii bugetului local, iar consilierii au cerut prezentarea costurilor de administrare ale Palatului Cultural Lupeni.
Liceul Teoretic „Mircea Eliade”, Şcolile Gimnaziale Nr. 2 și Nr. 3, în colaborare cu Cenaclul „Pas cu Pas”, pun în scenă spectacolul „Un buchet de flori” pentru data de 1 Martie. La acest spectacol intrarea se face doar pe bază de invitaţie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii