La mina Vulcan / Sindicatul trebuie să fie al angajaţilor şi nicidecum...

La mina Vulcan / Sindicatul trebuie să fie al angajaţilor şi nicidecum penetrat de politicienii locali

Timp de citire: un minut
Există semnale credibile cum că nivelul superior al administraţiei publice vulcănene s-ar implica, persuasiv, în alegerile de sindicat care urmează la aibă loc la mina Vulcan, în cursul acestei săptămâni. 
Toată stima şi lauda
pentru viceprimarul Cristian Merişanu, pentru ceea ce face de pe funcţia administrativă pe care a fost numit. Mi-a plăcut, sincer, şi îndemnul lui, adresat tinerilor din PSD, de a dona sânge pentru victimele nefericitei catastrofe petrecute într-un club bucureştean. Îl admir şi când este alături de tinerii Vulcanului şi se implică efectiv pentru rezolvarea problemelor acestora.
Dar, prin natura profesiei, 
nu-i pot trece cu vederea susţinerea electorală pe faţă pe care i-o face unuia dintre cei cinci candidaţi care aspiră la funcţia de preşedinte al Departamentului EM Vulcan al Sindicatului „Muntele”. Fie prin postări pe facebook, fie prin viu grai, în diverse medii, dumnealui îşi afirmă simpatia faţă de persoana pe care o susţine. Motivaţia lui: ar fi nevoie de un inginer la conducerea sindicatului.
Există angajaţi la mină, care ar vrea să-i spună că nu e deloc corect cum procedează, numai că – nu înţeleg de ce – respectivilor le este frică s-o spună direct.
Legat de povestea asta,
îmi aduc perfect aminte că, nu cu mult timp în urmă, vârful administraţiei publice vulcănene ar fi vrut să aibă la picioare Asociaţia Pensionarilor din Vulcan. Numai că, deocamdată, la conducere acesteia se află un bărbat cu coa… coloană vertebrală căruia nu-i plac ploconelile în faţa mai marilor zilei, oricare ar fi ei. În consecinţă, ţinând seama de asta, ar fi de aşteptat de la domnul viceprimar Crişian Merişanu să nu abuzeze de funcţia pe care o deţine în organizaţia PSD Vulcan, să nu mai penetreze politic spaţiul sindical şi să-l lase pe cel al exploatării miniere vulcănene aşa cum e. Neinfectat de nicio culoare politică.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii