La „Maraton Retezat” / Puzderie de concurenţi

La „Maraton Retezat” / Puzderie de concurenţi

Timp de citire: un minut
La puternicul concurs de alergare montană „Maraton Retezat”, care a avut loc în acest week-end, Clubul „San Montan” a participat cu 8 sportivi la trei trasee montane superbe şi foarte dificile.
La proba de 14 km, cros montan, au fost trei podiumuri, prin: Daniela Vasiloancă (locul III la Open), Florin Niță (locul II la Open) şi Ion Bârnea (locul III la Open). Poate că şi Florin Râmniceanu ar fi obținut un timp foarte bun, dacă nu s-ar fi accidentat.
La proba de 24 de km, semimaraton montan, clubul din Petrila a fost reprezentat de Ion Radu şi de fotbalistul-atlet Viorel Mihăilescu. Aceşti sportivi au terminat cursa cu un timp foarte bun, îmbunătățindu-şi recordurile personale. La proba de 37 de km, maraton, au participat Georgeta Manolache şi Tekar Tănase. Cei doi sportivi au făcut o cursă foarte bună pe un traseu extraordinar de tehnic şi de dificil. Georgeta Manolache s-a situat pe locul al III-lea la Open. Au luat parte 250 de participanți. Concurenții clasați pe podium au primit premii în bani, cadouri şi statuete. Primul loc a fost premiat cu suma de 300 de lei, locul II cu 200 de lei şi locul III cu suma de 100 de lei. Podiumul a fost unul inedit format din trei butuci de dimensiuni diferite, funcție de importanța locului ocupat de sportivi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii