La Lupeni / Se strâng bani pentru Coconea

La Lupeni / Se strâng bani pentru Coconea

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Autoritățile din Lupeni se alătură evenimentului de strângeri de fonduri pentru parapantistul  petroșenean Toma Coconea, un simbol al sportului extrem din Valea Jiului și județul Hunedoara, acțiune ce va avea loc în week-end-ul acestei săptămâni în Stațiunea Straja-Lupeni. De remarcat faptul că autoritățile locale lupenene, care sunt membri marcanți ai PSD, susțin un membru marcant al PNL. Toma Coconea e consilier local PNL la Petroșani și președintele al influentei Comisiii pentru dezvoltare economico-socială, bugetfinanţe, administrarea domeniului public şi privat. De altfel, nu e prima dată când pesediștii îl ajută pe Coconea.

 

Ținând cont de mobilizarea exemplară de forțe din Straja, realizată de cabanieri și nu numai, inițiată de cunoscutul prezentator de televiziune Andi Moisescu, un prieten al „perlei” turistice hunedorene din Munții Vâlcan, primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, alături de fratele său, senatorul PSD Cristian Resmeriță și de viceprimarul Iacob Mesaroș, se alătură acestui eveniment, cu speranța clară ca Toma Coconea să poată participa la a X-a ediție a „Red Bull X-Alps 2021”. Cu această prezență, Toma ar fi singurul parapantist care a participat la toate edițiile celui mai de anvergură concurs de parapantă, practic un adevărat campionat mondial, unde cei mai buni din domeniu își dovedesc calitățile și pregătirea într-una dintre cele mai dure competiții din lume.

„Îl felicit pe Andi Moisescu pentru această idee excepțională! Toma Coconea reprezintă un simbol al Văii Jiului și am decis ca împreună cu domnul viceprimar Iacob Mesaroș și cu domnul senator Cristian Resmeriță să ne alăturăm acestui eveniment. Fiecare dintre noi am cumpărat cartele pentru instalațiile de cablu pentru acest week-end, donând astfel o anumită sumă pentru sportivul Toma Coconea, ca să ne reprezinte, pe noi, cei din Valea Jiului, în străinătate la cel mai de anvergură concurs de parapante din lume!”, ne-a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Care pe această cale a făcut și o invitație către iubitorii de schi, să se alăture în număr cât mai mare la acest demers, dar și să petreacă acum, la final de aprilie, zile de neuitat pe pârtiile din Straja. Reamintim pentru cei ce nu au aflat încă, toate veniturile obținute din operarea instalațiilor pe cablu, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică din această săptămână, precum și toate veniturile obținute din cazare la pensiunile sau cabanele care au anunțat că vor sprijini această acțiune, vor fi donate lui Toma Coconea, scopul fiind ca acest mare sportiv din Vale să poată participa fără probleme la cea de-a X-a ediție a prestigiosului concurs internațional „Red Bull X Alps 2021”, sloganul general al lupenenilor din Straja fiind: „Pentru că Straja îl iubește pe Toma Coconea!”.

Nu mai puțin de 11 pensiuni cunoscute din stațiune au anunțat că vor susține această inițiativă (Cabana „Edelelweiss”, Cabana „L” Mathias”, Pensiunea „La Hudacu”, Pensiunea „Turist”, Cabana „La Ștefan”, Vila „Onix”, Cabana „La Moșu”, Vila „Mara”,  Pensiunea Daiana, „Smile Apres Ski”, Pensiunea „Dor de Munte”), alături de Complex „Montana” și COMEXIM R, care administrează o parte dintre pârtiile stațiunii, dar și de centrul de închirieri „Teacher Schi”. Felicitări și din partea noastră atât inițiatorului, cât și celor care sprijină această inițiativă! Iată un bun exemplu că se poate când există unitate!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii