La „Iron Man România” / În primii 11

La „Iron Man România” / În primii 11

Timp de citire: un minut

„Iron Man România” este un concurs sportiv internaţional, cu probe complexe care adună sportivi puternici şi motivaţi.

Sute de sportivi din ţară şi din alte ţări au luat parte la această competiţie care a avut loc la Oradea. Clubul „San Montan” Petroşani (preşedinte Erika Santa) a concurat cu doi sportivi, care s-au situat în primii 11 la categoriile lor.
ioan-paduraruIoan Păduraru a concurat la „half distance” şi s-a clasat pe locul 11 la categoria sa, locul 40 la masculin şi locul 44 la general din 390 de concurenţi. A avut trei probe: la înot, 1,9 km, a scos timpul de 40 de minute si 52 de secunde, la bicicletă: 3 ore şi 21 de minute pe distanţa de 90 de km şi la alergare 21,1 km a scos o oră şi 50 de minute. 5 ore şi 52 de minute a fost timpul său total.
Cel de-al doilea concurent, Ion Bârnea, a concurat la „full distance” şi s-a clasat tot pe locul 11, locul 45 la general şi locul 43 la masculin. A înotat 3,8 km într-o oră şi 47 de minute, bicicletă – 180 de km în 6 ore şi 50 de minute şi alergare – 42,2 km în 5 ore şi 35 de secunde cu un timp total de 14 ore şi 13 minute . „Suntem mulţumiţi de faptul că Ion Bârnea a reuşit să termine cursa, în ciuda faptului că a avut ceva probleme de sănătate, acuzând o durere mare de stomac. Oricum, eu ţin să-i felicit pe toţi concurenţii din Valea Jiului care au luat startul”, a declarat Erika Santa.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii