La „I.G. Duca” / „STOP BULLYING!”

La „I.G. Duca” / „STOP BULLYING!”

Timp de citire: un minut
Cluburile IMPACT ROMÂNI CU NORMĂ ÎNTREAGĂ şi IMPACT PRIDE OF PETROŞANI de la Şcoala Gimnazială “I.G.DUCA” Petroşani vă invită la dezbaterea publică STOP BULLYING! realizată cu sprijinul Fundaţiei Noi Orizonturi. 
Evenimentul ce se va desfăşura în data de 17 decembrie 2015, începând cu ora 15:00 la Sala de Marmură a Primăriei Municipiului Petroşani, este activitatea de la finalul proiectului cu acelaşi nume, care s-a desfăşurat în ultimele şase săptămâni în şcoală. Prin activităţile propuse se doreşte să fie atrasă atenţia domnilor profesori, părinţilor şi, nu în ultimul rând, elevilor asupra efectelor nefaste pe care bullying-ul le lasă asupra acestora din urmă şi împreună să găsim soluţii prin care i-ar putea diminua efectele.
Voluntarii celor două cluburi – mai exact cca. 40 de tineri cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani – îşi doresc să găsească soluţiile pe care să le aducă la cunoştinţa Consiliului Elevilor şi Consiliului de Administraţie al şcolii. Altfel spus, scopul proiectului este acela de descurajare a bullying-ului în Şcoala Gimnazială „I.G.Duca”, prin informarea a aproximativ 50 de profesori, 100 de părinţi şi 400 de elevi cu privire la acest fenomen prin introducerea în Regulamentul de Ordine Interioară a unor măsuri de descurajare/ sancţionare ale acestor practici.  Sunt invitaţi profesori, părinţi, elevi, psihologi, avocaţi, cu toţii încercând să găsească soluţii reale de stopare a agresiunilor în şcoală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii