La Hercules / Probleme de efectiv

La Hercules / Probleme de efectiv

Timp de citire: un minut
Când spera că va rezolva problema de lot, antrenorul Dan Voicu se confruntă din nou cu o situaţie ingrată, mai puţin de 10 jucători vin, acum, la antrenamente.
Se întâmplă tocmai la echipa care este la zi cu situaţia financiară şi cu prime de obiectiv bine stabilite – campioana judeţului, Hercules Lupeni. Antrenorul Dan Voicu se confruntă cu mari probleme de efectiv. Pe lângă faptul că jucătorii nu vin la antrenamente, echipa nu a reuşit să susţină niciun amical în această perioadă, iar campionatul va începe peste trei săptămâni. Şi ca tacâmul să fie complet, fraţii Roşianu au anunţat că vor să renunţe la fotbal.
„Am foarte puţini jucători la antrenamente, iar asta este o problemă serioasă pentru mine. Mi-aş fi dorit ca jucătorii mei să fie mai responsabili şi să mă fi anunţat mai din timp că nu vin la antrenamente. Aşa, sunt pus într-o situaţie nu tocmai plăcută. Nici măcar de la juniori nu mai pot lua jucători că nu sunt”, a declarat dezamăgit Dan Voicu.
Faţă de echipa din tur nu mai sunt în lotul actual Farcaş, Ungurianu, Curtean, iar ultimii care au părăsit Hercules sunt fraţii Roşianu şi fundaşul Marius Dumitrescu, plecaţi la muncă în străinătate.
În schimb, au revenit şi vor juca pentru Hercules în retur, după ce plecaseră în vara trecută, Brânduşa şi Buţurcă. A rămas la Lupeni şi Andrei Firan, după ce a fost să dea probă de joc la Pandurii Târgu Jiu.
Locul I în Liga a IV-a este ocupat la sfârşitul turului de Inter Petrila, vicecampioana ediţiei precedente.
Interul are patru puncte avans în faţa marilor rivali de la Hercules Lupeni, 28 faţă de 24. La rândul său, Hercules are patru puncte în plus faţă de ocupanta locului 3 în clasament, Retezatul Haţeg.
Reamintim, campionatul se reia pe 18 martie cu restanţa Universitatea Petroşani – Jiul Petroşani, iar pe 25 martie se va juca prima etapă a returului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii