La Gurasada oamenii și-au primit extrasele de carte funciară chiar din mâna...

La Gurasada oamenii și-au primit extrasele de carte funciară chiar din mâna ministrului

DISTRIBUIȚI

 

Comuna Gurasada se numără printre comunele hunedorene în care s-a realizat cadastrarea imobilelor și a terenurilor prin Programul Național de Cadastru și Carte Funciară, finanțat din fonduri europene. Locuitorii din Gurasada au primit noile extrase de carte funciară chiar din mâna ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu.

Ministrul Dezvoltarii a discutat cu locuitorii prezenți la întâlnire despre programele de dezvoltare a satului românesc, despre măsurile necesare pentru creșterea calității vieții în mediul rural și a ascultat propunerile din public legate de modernizare satelor.

La evenimentul care a avut loc la căminul cultural din Gurasada, alături de primarul Silviu Nan au fost prezenți președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, vicepreședinții Daniel Andronache și Sorin Vasilescu, administratorul public Costel Avram prefectul județului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely, deputații Natalia Intotero și Laurențiu Nistor, alți primari din județ.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii