La fotbal-tenis / Anamaria Gherghel – cvintuplă campioană mondială

La fotbal-tenis / Anamaria Gherghel – cvintuplă campioană mondială

Timp de citire: un minut
Cu cele 13 medalii de aur, România şi-a depăşit obiectivul fixat înaintea mondialului de fotbal-tenis.
Cu 4 medalii mai mult
„Am depăşit cu mult obiectivul propus la plecarea din ţară, acela de 9 medalii de aur. Este flatant să facem legea de o asemenea manieră la nivel mondial în fotbal-tenis, în condiţiile în care se află sportul românesc. Deja mă gândesc la următoarea ediţie a Campionatului Mondial, pe care încep să o pregătesc”, a declarat Sabino Frederico Da Luz Tavares, antrenorul României şi totodată preşedintele Federaţia Române de Fotbal-Tenis.
Sportivii de la Comexim Lupeni, antrenaţi de Dima Druncea, au avut prestaţii excelente la Campionatul Mondial de fotbal-tenis, desfăşurat în Cipru.
Aceştia au contribuit din plin la cele 13 medalii de aur cucerite de delegaţia României, Anamaria Gherghel devenind din nou cvintuplă campioană mondială.
Anamaria Gherghel este, de departe, cea mai bună jucătoare de fotbal-tenis din lume, reuşind să-şi demonstreze valoarea încă o dată.
Sportiva antrenată de Dima Druncea a contribuit la cinci dintre ele, urcând pe prima treaptă a podiumului la simplu senioare, dublu senioare, dublu mixt seniori, triplu senioare şi triplu mixt seniori. De altfel, la fel ca şi la ultimele ediţii de campionat mondial, cea mai bună sportivă hunedoreancă la discipline neolimpice a câştigat maximum din probele în care a luat startul.
Rizescu şi Lică, trei medalii de aur
Gherghel a fost secondată cu brio de colegele de club Ana Maria Rizescu, cu trei medalii de aur (dublu senioare, triplu senioare şi triplu mixt seniori), şi Mariana Lică, tot cu trei medalii de aur (triplu senioare, dublu mixt Under 21 şi triplu mixt Under 21).
Daniel Popovici şi David Lică au câştigat fiecare câte două medalii de aur, în probele de dublu juniori şi triplu juniori.
Un alt sportiv de la Comexim Lupeni, Darius Pufu, a cucerit şi el medalia de aur, făcând echipă cu colegii săi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii