La Deva, vaccinare “Drive Thru” – fără a fi nevoie de înscrierea...

La Deva, vaccinare “Drive Thru” – fără a fi nevoie de înscrierea în prealabil în platforma națională de profil

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Sâmbătă dimineață a început la Deva acțiunea de vaccinare direct din mașină -„Drive Thru”.

Centrul, primul de acest fel din țară, se află în parcarea Complexului Comercial „Shopping City Deva” și sunt organizate 4 fluxuri de vaccinare cu serul produs de „Pfizer BioNTech”.

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, s-a aflat în cursul dimineții la centrul de vaccinare pentru a urmări desfășurarea activității, împreună cu echipele instituțiilor implicate în organizare: DSP, Primăria Deva, Crucea Roșie, Serviciul de Ambulanță și Inspectoratele de Poliție, Jandarmi și pentru Situații de Urgență.

În primele două ore de la deschidere s-au vaccinat peste 200 de persoane care au sosit cu autoturismele în parcarea complexului comercial, în zona amenajată în acest scop.

Reamintim că centrul de vaccinare direct din mașină are activitate zilnică, între orele 10.00 și 19.00.

Persoanele care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, o pot face prezentând actul de identitate, fără a fi nevoie de înscrierea în prealabil în platforma națională.

Biroul de Presă al Instituţiei Prefectului – Judeţul Hunedoara ne mai informează şi despre chestionarul de triaj și cel de consimțământ, care pot fi descărcate de pe site-ul DSP Hunedoara (asphd.ro) sau pot fi obținute la centrul de vaccinare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii