La Deva se face testarea gratuită a auzului!

La Deva se face testarea gratuită a auzului!

Timp de citire: un minut

În perioada 23 noiembrie – 31 decembrie 2015, Centrul de Reabilitare Auditivă Soundservice în colaborare cu Primăria Deva invită persoanele de toate vârstele să își testeze gratuit auzul în Cabinetul din Deva, Piața Victoriei, Bl. 9 (lângă Farmacia Remedia).

În România 1 din 10 oameni suferă de pierderea auzului! Atunci când o persoană își pierde auzul este posibil să nu fie conștientă de acest lucru, mai ales dacă pierderea auzului nu s-a produs brusc, ci treptat. Pierderea de auz poate fi depistată prin efectuarea unui test de specialitate numit audiogramă, în urma căruia se stabilește dacă pacientul suferă sau nu de hipoacuzie și mai ales gradul acesteia. Gradul de hipoacuzie poate duce la situații neplăcute în care pacienții suferă consecințe precum stări de nervozitate, instabilitate emoțională, depresie și chiar izolare.

Cine dorește se poate programa pentru o testare gratuită la numerele de telefon: 0254.221.088 sau 0723.380.595. Cabinetul este deschis de luni până vineri, între orele 08:30–17:00.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii