La Deva / Săptămâna „Interact”

La Deva / Săptămâna „Interact”

Timp de citire: un minut

Interact Club Deva organizează, în perioada 2-8 noiembrie 2015, „Săptămâna Interact“, cu ocazia împlinirii a 53 de ani de la înfiinţarea primului club din lume.

Programul propus de organizatori a debutat marţi, de la ora 16:00, când a avut loc, în „The Refresh”, acţiunea numită „Selfloving“, care se referă la intervievarea persoanelor doritoare de a-şi exprima calităţile şi defectele.

Miercuri, de la ora 16:00, în Salle d ‘Or, din incinta Deva Mall, a avut loc un training de public speaking susţinut de Ovidiu Oltean, un trainer profesionist din Cluj.

Joi, de la ora 16:00, se va desfăşura, în Shopping City Deva, proiectul „53”, în care se va amplasa o echipă la intrarea principală, echipă care va pune întrebări legate de oraşul Deva, de perspectivele acestuia.

Vineri, de la ora 16:00, în sala mare a „Centrul Cultural Drăgan Muntean”, are loc concursul „Talent Show“. Acesta preia formatul cunoscutului „Românii au talent“, concurenţii având un timp de 7 minute pentru a-şi prezenta prestaţia pe scenă şi fiind jurizaţi de o echipă de specialişti din domeniul divertismentului. Este primul proiect districtual la care ia parte Interact Club Deva, asta însemnând că ocupantul primului loc va ajunge la faza naţională a concursului care va avea loc la Râmnicu-Vâlcea.

Sâmbătă, de la orele 12:00, în „Akkademia de Bere”, va fi organizat un concurs de Hearthstone, un joc de strategie iubit în rândul tinerilor.

Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii