La Deva. Interliga Națională la fotbal a tras cortina

La Deva. Interliga Națională la fotbal a tras cortina

Timp de citire: un minut

Final de tur în cea mai îndrăgită competiție de fotbal adresată celor mai micuți fotbaliști, opt cluburi fiind înscrise în competiție în acest sezon. 

CSM Deva a fost o gazdă bună de Interligă. Duminică, 12 noiembrie, CSM Deva a organizat o etapă de Interligă, competiție fotbalistică juvenilă la nivel județean.

Sute de mici fotbaliști de la CSM Deva, CFR Simeria, Universitatea Petroșani și Școala de Fotbal „Damian Militaru” Petroșani, cu vârsta sub 9 ani, au jucat cu ardoarea specifică vârstei.

S-a jucat la patru categorii de vârstă. Spectacolul oferit a fost unul total, părinții micilor jucători fiind cei mai pătimași suporteri.

La aceste categorii de vârstă scorurile nu se contabilizează, principalul obiectiv al competiției fiind acela ca micii fotbaliști să aibă cât mai multe jocuri în picioare.

Toți participanții au fost învingători, iar principalul câștigător a fost fotbalul, în particular, și sportul, în general.

„Pasiunea, ambiția, emoția și bucuria celor 300 de copii participanți în competiție o să ne lipsească și așteptăm cu nerăbdare să ne revedem anul viitor”, a fost mesajul forului județean condus de Cristian Petrean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii