La DADPP Petroşani / Două posturi disponibile

La DADPP Petroşani / Două posturi disponibile

Timp de citire: un minut
Direcţia Administrarea Domeniului Public şi Privat a municipiului Petroşani organizează concurs pentru ocuparea unui număr de două funcţii contractual vacante, în cadrul Serviciului administrarea domeniului schiabil Parâng.
Se doreşte angajarea unui şofer şi a unui lăcătuş mecanic. Condiţiile de participare la concurs pentru şofer sunt:studii generale, şcoală profesională sau studii medii; atestat profesional transport persoane; permis de conducere categoria D; aviz psihologic de la cabinet autorizat Ministerul Transporturilor; vechime minimum 1 an în specialitatea şofer/ conducător auto.
Condiţiile de participare la concurs pentru muncitor calificat (lăcătuş mecanic) sunt: studii medii/ şcoală profesională, liceu de profil sau curs de calificare în meseria de lăcătuş mecanic; vechime în muncă minimum 1 an.
Concursul constă în 3 etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere, probă practică şi proba interviu. Concursul se va organiza la sediul Primăriei municipiului Petroşani în data de 16.12.2015, ora 10 proba practică, data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.
Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse din data de 23.11.2015 până în data de 08.12.2015, ora 16 la Primăria municipiului Petroşani (registratură), relaţii suplimentare pot fi obţinute la camera 27, et. 2.
Sonia LIBERESCU

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii