La concursurile judeţene pentru pompieri / Pompierii petroşeneni – pe locul secund

La concursurile judeţene pentru pompieri / Pompierii petroşeneni – pe locul secund

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

În acest weekend, pe stadionul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă, din Orăştie, a avut loc faza judeţeană a concursurilor profesionale, rezervată pompierilor profesionişti din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) al judeţului Hunedoara.

La startul competiţiei s-au aliniat şase echipe ale Detaşamentelor de Pompieri Deva, Hunedoara, Petroşani şi Orăştie, precum şi ale Secţiei Ilia şi Staţiei Brad.
Probele competiţiei au fost scara de fereastră, care implică ascensiunea contra­cronometru până la nivelul doi al turnului de instrucţie cu ajutorul unei scări, 4 x 100 metri ştafetă, pista de îndemânare şi viteză, care presupune escaladarea unui gard de doi metri, parcurge­rea în viteză a unei bârne cu două furtunuri în mâini, desfăşurarea acestora şi realizarea unui dispozitiv de intervenţie la incendiu precum şi proba dispozitiv de intervenţie, care implică realizarea unui sistem de stingere racordat la o motopompă remorcabilă.
Locul întâi în competiţia generală a fost câştigat de echipa Detaşamentului de Pompieri din Orăştie, locul secund a fost ocupat de Detaşamentul Petroşani, în timp ce locul trei a fost adjudecat de echipajul Detaşamentului de Pompieri Hunedoara.
Cei mai buni competitori la cele patru probe vor face parte din lotul care va reprezenta ISU Hunedoara la faza interjudeţeană a concursului profesional rezervat pompierilor profesionişti.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii