La Colegiul „Hermes” / Şi sănătatea se dă pe fotbal

La Colegiul „Hermes” / Şi sănătatea se dă pe fotbal

Timp de citire: un minut

Vineri, 2 martie 2018, în Sala de sport a Colegiului Economic „Hermes” din Petroşani se va da startul celei de-a III-a ediţii a Cupei „Crucea Roşie” Petroşani la fotbal în sală. 

Competiţia este organizată de filiala de Cruce Roşie Petroşani în parteneriat cu Asociația Comitetului de Inițiativă Petroșani – Valea Jiului şi instituţia de învăţământ gazdă a evenimentului.
Interesul pentru această competiţie locală este din ce în ce mai mare pentru că astfel de acțiuni sportive nu fac altceva decât să susțină sănătatea prin mișcare. Campionatul de Fotbal de Sală 2018, ediția a III-a, va avea loc în perioada 2-4 martie, echipele participante vor avea un minim de 10 jucători fiecare (doi legitimați în teren). Partida va avea o durată de 30 minute (15 minute repriza), echipele vor avea 5 jucători de câmp și un portar, este obligatoriu echipamentul de sport (șort, tricou și teniși).
De asemenea, competiția va oferi premii pentru locurile I, II și III, cel mai bun portar, jucătorul competiției, golgheterul competiției și echipa fair-play.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii