La ce reguli ar trebui să se supună reprezentanta județului Hunedoara care...

La ce reguli ar trebui să se supună reprezentanta județului Hunedoara care vrea la Liga a III-a

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Tot mai multe asociații județene de fotbal își îngheață competițiile. La noi se așteaptă noile ordine de protocol emise de Guvernul Orban.

AJF Hunedoara speră să poată pune în practică varianta cu numărul doi, astfel jucarea celor trei etape să înceapă de la jumătatea lunii iulie. Cluburile din Vale sunt pesimiste în ceea ce privește reluarea campionatului. Și la noi, varianta de a îngheța sezonul este pe buzele tuturor.

Meciurile pentru barajul de promovare în Liga a treia se vor desfășura în perioada 5 august – 9 august. Reprezentanta județului Hunedoara va face parte din Grupa B alături de reprezentantele județului Timiș și Mehedinți.

Asociațiile de fotbal din județele Suceava, Bihor, Alba, Vâlcea și Arad au decis „înghețarea” Ligii a IV-a și desemnarea echipelor clasate pe locul 1 drept campioane și reprezentante la barajul pentru promovarea în Liga 3.

Fiecare echipă va disputa un singur joc împotriva fiecăreia dintre celelalte două echipe din mini-grupă.

În jocurile de baraj se aplică și următoarele reguli: nu este obligatorie folosirea jucătorilor juniori, a jucătorilor U19 sau a jucătorilor U21; identificarea jucătorilor (seniori/juniori) se face numai cu carnetul de legitimare sau licenţa; ambele echipe sunt obligate să se prezinte la teren cu două seturi de echipament de culori diferite; echipa organizatoare a jocului trebuie să pună la dispoziţie minim trei mingi de joc pentru buna desfăşurare a partidei.

Cheltuielile necesare pentru organizarea jocurilor de baraj vor fi suportate de echipa organizatoare a fiecărui joc astfel:

– cheltuielile cu indemnizaţiile arbitrilor și observatorilor în valoare de 3.000 lei, valoare corespunzătoare Ligii 3;

– cheltuielile de organizare a jocului: chirie stadion, asigurarea ordinii și siguranţei, a asistenţei medicale și a tot ce implică desfășurarea jocurilor

Cluburile cu echipe participante la jocurile de baraj sunt obligate să achite AJF-ului la care sunt afiliate, până la data de 29 iulie 2020, suma de 3.000 lei, reprezentând cheltuielile cu indemnizaţiile arbitrilor și observatorilor. Nerespectarea acestei obligaţii conduce la neprogramarea echipei clubului în cauză la jocul de baraj și la pierderea jocului prin forfait; să asigure toate condiţiile prevăzute de ROAF. pentru organizarea unui joc oficial. De asemenea clubul organizator are obligaţia de a asigura pe întreaga desfăşurare a jocului, asistenţa medicală în conformitate cu prevederile art. 54 din ROAF, corespunzătoare Ligii 3.

Regiunea 4, Vest:

Grupa A: Gorj, Arad, Caraș-Severin

Grupa B: Hunedoara, Mehedinți, Timiș

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii