La Bursă / Trei petroşeneni şi-au găsit slujbe

La Bursă / Trei petroşeneni şi-au găsit slujbe

Timp de citire: un minut

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara a organizat miercuri, 28 octombrie 2015, o nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă, restrânsă la municipiile Deva, Hunedoara şi Petroşani.

Potrivit datelor oficiale, pentru acest eveniment au fost contactaţi 68 de angajatori în vederea participării la bursă şi au participat efectiv un număr de 17 agenţi economici.

Oferta de locuri de muncă a numărat 205 posturi, repartizate pe localităţi după cum urmează: Deva 96, Hunedoara 55 şi Petroşani 54.

La acţiune au venit aproape 200 de hunedoreni aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Ca o situaţie inedită, între persoanele participante la bursă au fost şi 18 persoane private de libertate, care urmează să se libereze în următoarea perioadă.

În urma Bursei de miercuri, au fost selectate 75 de persoane în vederea încadrării şi au fost încadrate în muncă 41 de persoane, situaţia angajărilor prezentându-se astfel: Deva – 18, Hunedoara – 20, şi Petroşani – 3.

AJOFM Hunedoara va monitoriza după un interval de 30 de zile câte dintre persoanele selectate au fost încadrate în muncă.

Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii