La Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu”, / Cărţi de la OKIAN.ro

La Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu”, / Cărţi de la OKIAN.ro

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Începând cu 21 noiembrie 2015, una dintre cele mai mari librării on-line din România, OKIAN.ro, îşi va prezenta din nou oferta editorială în faţa cititorilor din Deva prin standul cu vânzare ce va funcţiona până la 21 ianuarie 2016 în incinta Secţiei de Artă şi Carte Franceză din cadrul Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva.

În toată această perioadă, cei interesaţi vor avea suficient timp la dispoziţie să consulte bogata ofertă etalată.
În cei aproape 20 de ani de activitate, OKIAN a reuşit, cu profesionalism şi seriozitate, să devină un adevărat brand şi să ocupe un loc foarte important pe piaţa de carte din România. Această adevărată instituţie culturală oferă acum peste 800.000 de titluri de carte profesională, educaţională şi beletristică, atât în limba engleză, cât şi în limba română. Acest impresionant număr de titluri se regăseşte grupat în peste 500 de categorii şi subcategorii, cărţile pe care le oferă OKIAN acoperind orice domeniu, de la pedagogie, termodinamică şi medicină naturistă, până la arte plastice, religie, politică, psihologie, sport, turism. Mai mult decât atât, pe lângă carte tipărită, OKIAN s-a preocupat în continuu de diversificarea paletei de produse oferite clienţilor săi, adăugându-şi în portofoliu şi alte categorii, precum cărţi digitale, audio book-uri, jocuri, accesorii, cadouri etc. Toată această ofertă se poate consulta pe platforma on-line www.okian.ro.
Deviza sub care îşi desfăşoară OKIAN activitatea este „explorarea universului cunoaşterii”, iar eforturile pe care le face pentru a oferi cititorilor cele mai noi lucrări din toate domeniile sunt extrem de lăudabile.
OKIAN este un proiect dezvoltat de Prems Librexim SRL Braşov, distribuitor oficial al Pearson în România şi distribuitor general de carte educaţională, academică şi de specialitate.
Ioan Sebastian BARA,
Manager Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii